Terveyskauppa Terveys-Tuulia Porissa

Terveys-Tuulia on porilainen terveyskauppa, joka on osa korkeatasoista, huippuosaavien Terveys Tieto -myymälöiden ketjua. Terveys Tieto -ketjun liikkeiden toiminnan perustana ovat asiakkaiden henkilökohtainen terveysvalmentaminen sekä alan parhaat tuotteet, joiden avulla itsenäiset kauppiaat haluavat lisätä asiakkaidensa hyvinvointia ja elämänlaatua.

Kauppiaille on tärkeää, että tuotteet ovat viimeisimmän kehityksen mukaisia, tutkittuja sekä toimivaksi havaittuja. Yhteistyö terapeuttien ja terveydenhoitoammattilaisten kanssa monipuolistaa terveystuotteiden jatkuvasti kehittyvää alaa.

Lue lisää ketjusta.

Terveys Tieto -lehdet

TerveysTieto julkaisee seitsemän kertaa vuodessa Terveys Tieto -lehteä, jossa kerrotaan terveyteen liittyvistä ajankohtaisista aiheista sekä ketjun valikoimiin kuuluvista tuotteista. Lehdet voi käydä myös lukemassa verkosta.

Terveystuotekauppiaiden liitto

Kaikki Terveys Tieto -terveyskauppiaat kuuluvat valtakunnalliseen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry:hyn, jonka tavoitteena on parantaa luontaistuotealan erikoiskaupan toimintaedellytyksiä ja kannustaa kuluttajia terveellisiin elämäntapoihin.

Käy tutustumassa Terveys-Tuulian tuotevalikoimaan.

TerveysTieto

Avainlippu

http://www.terveystuotekauppa.fi/